Horizontale jaloezieën

Vind je horizontale jaloezie die bij je past. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. VLJ_007_detailLaat je verrassen dor de nieuwste technieken en de laatste trends. De collectie horizontale jaloezieën biedt aluminium  lamellen in tientallen kleuren en structuren. Je kunt ook kiezen voor houten jaloezieën of vlinder jaloezieën.

Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën hebben een strak aanzien en zijn verkrijgbaar in 5 lamelbreedten. Afhankelijk van de lamelbreedte is de uitstraling subtiel ( b.v. 16 of 25 mm)  of juist stoer bij 70 mm. Je kunt je horizontale jaloezie persoonlijk maken door te kiezen van decoratieve optie. Kies bijvoorbeeld voor bijpassend of contrasterend ladderband. Er is een grote keuze uit kleur en breedte van ladderband.

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn sfeermakers bij uitstek. Maar passen ook uitstekend in een strak interieur. De houten nerven en verschillende tinten in het hout geven je jaloezie een natuurlijke uitstraling. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met 25 mm, 50 mm en de extra brede 65 mm lamellen . Ook hier is een keuze te maken met ladderband. Tevens worden onze houten jaloezieën voorzien van houten koof.

Vlinder jaloezieën
De vlinder jaloezieën combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plissé gordijnen in een uniek product. De charme van de vlinder jaloezie veelzijdigheid, bereikt door heel bijzondere lamellen. De prachtige stof waar de vlinder jaloezie van wordt gemaakt , zorgt ervoor dat de lamellen soepel vallen.

Elektrische bediening
Bedien gelijktijdig één of meerdere horizontale jaloezieën met één druk op de knop. Vooral is het een ideale bediening van je horizontale jaloezieën op moeilijke bereikbare plaatsen. De horizontale jaloezie wordt voorzien van een motor en ontvanger. Deze wordt naar keuze gecombineerd met een afstandsbediening of een draadloze wandschakelaar. Wij gebruiken deze techniek van Somfy .

En natuurlijk gemeten en geplaatst door onze vakmensen, zonder dat daar extra kosten voor berekend worden.

HJ-895-01_HR