Rolgordijnen / Duo Rolgordijnen

Onze rolgordijnen collectie is leverbaar in alle kleuren, met grote diversiteit aan prints en van verduisterend tot transparant. Elke stof heeft zijn eigen mogelijkheden om de rolgordijn aan Uw persoonlijke wensen aan te passen. Tevens is het mogelijk om zelf uw combinatie te maken van kleuren en patronen. We kennen vier nieuwe thema’s die als rode draad door onze collectie loopt.

DRG_5206-01

Heritage staat voor warmte, weelde en glamour. Voel je de koning te rijk in een uitnodigend huis met een chique , authentieke uitstraling .

Denim deze spijkerstoftrend gaat verder dan alleen de kledingkast. Geef je huis een verwoestbare jeans-look!

Poetry staat voor zacht, romantisch en lieflijk.
Een huis dat warmte en geborgenheid uitstraalt en waarin iedereen zich prettig voelt. Haal die “twinkeling huis om bij weg te kunnen dromen.

Tailor made Creëer je eigen stijl ! Stel zelf je eigen rolgordijnen samen, helemaal naar jouw wens. Zo heb je altijd iets unieks voor je raam !

 

Het Duo rolgordijn is een uniek product, het bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet transparante banen. Door deze stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar al dan niet overlappen, bepaal je de mate van lichtfiltering. Wij hebben binnen onze collectie stoffen diverse baanbreedtes. Van 4.5 cm. tot maar liefst 40 cm. Hierdoor krijgt het duo rolgordijn een subtiele of juist stoute uitstraling. Er kan een keuze gemaakt worden met gebruik van een montageprofiel of een sierlijke koof. Deze koof is in vijf verschillende kleuren te leveren, voor een perfecte afwerking .

Onze collectie Rolgordijnen en Duo rolgordijnen zijn van uitstekende kwaliteit, gemakkelijk te bedienen en mooi afgewerkt.

En natuurlijk gemeten en geplaatst door onze vakmensen, zonder dat daar extra kosten voor berekend worden.

RG-9797-01-01