Vouwgordijnen

VG_7671Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. Onze collectie bestaat uit ruim 150 stoffen , variërend van uni’s en dessins tot structuren. Naast tijdloze naturellen , zoals wit , grijs , en bruin bevat de collectie frisse tinten.

Je kunt kiezen voor transparante , half transparante of verduisterende stoffen.

Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist gevoerd voor je slaapkamer? De modellen zonder baleinen met baleinen een wat strakker uiterlijk.

De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit en op maat gemaakt met oog voor detail.

Het slanke kettingsysteem en rail bevinden zich achter de stof. De kettingbediening is voorzien van een luxe kettinghanger vervaardigd van eiken, wengé, RvS of melkwit glas.

Koordbediening en rail bevinden zich onzichtbaar wachter het stof van het vouwgordijn, De koorden in bijpassende kleur. Tevens is het mogelijk om vrij pakket te kiezen. Zo kun je zelf de lichtinval bepalen. Het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. Je kunt zo het vouwgordijn van beneden naar boven openen of andersom.

Maak je vouwgordijn helemaal af met een bies. Je kunt kiezen voor een subtiele bies in een bijpassende kleur of juist voor een bredere of constaterende bies.

En natuurlijk gemeten en geplaatst door onze vakmensen , zonder dat daar extra kosten voor berekend worden.

VG_7621