Plissé en Dupligordijnen

Plissé en dupligordijnen zien er bijna het zelfde uit. Plissé gordijnen hebben een enkele laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen gaatjes zichtbaar zijn.

DUPLI-3626Energiebesparing.
Wist je dat met plissé en dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat , houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer ? Precies andersom. Wanneer het buiten warm is, vind je de binnen aangename verkoeling. Als je een parket- of laminaatvloer hebt, werkt een plissé of dupligordijn tevens als geluiddempend.

Waarom plissé gordijnen?
Plissé gordijnen zijn in de mooiste natuurlijke kleuren en structuren en zijn geschikt voor vrijwel elke raamvorm. Vernuftige details zorgen ervoor date de plissé gordijnen van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Oneindig veel mogelijkheden.
Plissé gordijnen bieden een diversiteit in modellen voor verschillende raamsoorten. Zo kun je kiezen voor een model waarbij je inkijk voorkomt of bijvoorbeeld voorbeeld voor een twee-in-één model, waarbij je twee stoffen combineert in één plissé gordijn.

Plissé gordijnen zijn er voor rechte ramen, dakramen, draai en kiepramen  en plafondramen. Natuurlijk is er een grote keuze stoffen, met daarnaast een keuze te maken voor het stofpakket boven, stofpakket beneden en helemaal top is het stofpakket vrij.  Stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. Je kunt het plissé gordijn van beneden naar boven openen maar ook andersom.

De profielen en onderdelen worden geleverd in een kleur die past bij het gekozen stof en kleur. Vijf verschillende kleuren profielen zijn te combineren. Daarnaast ook met een houtlook uitstraling ( teak , mahonie, noten en grenen ).

Bediening met optrekkoord, kettingsysteem  of bedieningsgreep zorgen voor een prettige bediening van deze prachtige raambekleding.

Kortom , plissé en dupligordijnen zijn een  veelzijdige raamdecoratie.

En natuurlijk gemeten en geplaatst door onze vakmensen , zonder dat daar extra kosten voor berekend worden.

PL_3226